Tarieven

Particulieren/ZZP

> Voor individuele sessies zijn de kosten €100 per 1,5 uur.

> Optioneel neem je een 5-sessies pakket* voor €435 voor 5 x 1,5 uur.

> Voor relatie sessies betalen jullie €150 voor 1,5 uur.

> Een 5-sessies pakket* voor relatie sessies kost €660 voor 5 x 1,5 uur.

*De kosten voor een pakket worden na de eerste sessie volledig in rekening gebracht, daarmee kan je tot de eerste sessie nog aanvoelen wat de juiste beslissing voor jou is. Geef wel tevoren aan wat je wens is, zodat we het afstemmen bij de afronding van sessie 1.

Deze tarieven zijn inclusief verhelderingsvragen die je per mail kunt stellen (binnen redelijkheid, er zal geen coaching plaatsvinden)

Bedrijven

> Voor individuele sessies** zijn de kosten €125 per uur.

Er kan ook vooraf een traject afgesproken worden waarvoor een offerte opgemaakt word.

> Team sessies, groep activiteiten of ander soortige projectmatige opdrachten zullen op basis van offerte uitgevoerd worden.

> Voor een gesprek in het kader van vertrouwenspersoon zijn de kosten €80 per uur.

Activiteiten voortvloeiend uit het gesprek worden tegen een tarief van €65 per uur doorbelast. Ook is er de optie om een vast maandbedrag af te spreken voor een vooraf bepaald aantal uren beschikbaarheid voor de organisatie.

**Dit zijn sessies in opdracht van de werkgever, of betaald door de werkgever.

Deze tarieven zijn inclusief verhelderingsvragen die je per mail kunt stellen (binnen redelijkheid, er zal geen coaching plaatsvinden)

Reiskosten

Mocht er behoefte zijn om op locatie af te spreken, dan kan dat. De reistijd zal tegen een tarief van €0,19 per gereden km doorbelast worden, plus dat de benodigde reistijd tegen een uurtarief van €50 zal worden berekend.

Factuur

Facturatie vind plaats achteraf per mail, bij het afnemen van een pakket is dat na de eerste sessie. Vervolgens kan de factuur binnen de vermelde termijn betaald worden.

Mocht er een openstaande factuur zijn ten tijde van een vervolgsessie, dan zal er ter plaatse gevraagd worden om online te voldoen (dit heeft betrekking op particulieren en ZZPers).

Kosten zullen niet door de verzekeraar vergoed worden.

Afspraak verzetten/annuleren

Gaat er iets mis in de planning? Je kunt tot uiterlijk 24 uur vóór je sessie de afspraak kosteloos verzetten. Vergeet je af te zeggen of annuleer je de afspraak minder dan 24 uur tevoren, dan wordt de tijd in rekening gebracht.   Lees meer in de Algemene Voorwaarden.

Translate »