Over mij

Eerst iets over jou

Jij bent slim, verantwoordelijk, zelfstandig, en je weet dat alles relatief is. Je spreekt je uit, hebt gevoel voor humor, bent nieuwsgierig, sociaal bewust en hebt een open geest. Ik weet dat je een goed hart hebt. Oppervlakkig door het leven gaan is niet voor jou, er moet wat diepte in zitten. Jij wilt het leven vol ervaren op een optimistische, gebalanceerde en liefdevolle manier. En dat doe je al heel goed. En je weet ook dat je soms een hulpvraag moet stellen om net even verder te komen of iets te ontwarren dat je dwars is gaan zitten.

Over jij en ik

Het fascineert mij dat mensen, vaak onbewust, een strak kader van beperkende regels en verwachtingen creëren voor zichzelf en de mensen om hen heen waar ze vervolgens tegenaan lopen. Zoveel van onze frustraties en energieverlies vind daar zijn oorzaak. Regelmatig zijn die beperkingen niet eens vanuit onszelf gekomen, maar hebben we ze ons eigen gemaakt door de ‘programmering’ van alle boodschappen die we binnen krijgen.

Wanneer we vanuit dat perspectief zoeken naar oplossingen, dan lopen we al snel vast, is er weinig ruimte voor verandering. Door te werken aan het verbreden van jouw emotionele en mentale kader, en het vertrouwen in het eigen inzicht te vergroten, maak je ruimte om het handboek te herschrijven.

Wil ik dus jouw vraagstuk oplossen? Nope! Ik ben ervan overtuigd dat jij daar zelf de kennis en kunde voor in huis hebt. Jij bent de baas over jouw leven, de leider. Mijn rol is om jou te begeleiden, een ander perspectief te bieden, patronen bloot te leggen, jouw denken los te schudden, ruimte te maken voor experiment en groei. Noem het ‘rekken en strekken’. Maar het is jouw proces, het zijn jouw grenzen waarbinnen we werken, jouw passie, jouw definities en woorden, en uiteindelijk ook jouw verantwoordelijkheid. Jij bent de leider, en dat respecteer ik volkomen.

Samen werken kan speels zijn, avontuurlijk, sensitief, uitdagend, in gesprek of in beweging, met het hoofd, het hart, het lijf, de ziel. Het is vaak een mix en we onderzoeken wat voor jou werkt.

Het is in verbinding dat we onszelf echt leren kennen.
Over mij
Georgina Haug

Ik ben een dochter, zus, partner, geliefde, vriendin, collega. Vrouw, tantrika, krachtig, direct, kwetsbaar, analytisch, eerlijk, grappig, sensitief, vindingrijk, imperfect, stoer, open minded, confronterend, aardig, en een beetje gek. Ik hou van yoga, bloemen en groenten verbouwen, films, dansen in de woonkamer, krachtsport, vogelgeluiden, lekker eten. Ik sta nieuwsgierig in het leven en leef met kanker in mijn lijf.

Mijn naam is Georgina en ik mag mijzelf coach, trainer, etc. noemen omdat ik daar opleidingen, trainingen, cursussen voor deed. Maar een vak als dit beoefen je niet omdat je dat als kind al droomde. Ik groeide op in een hecht gezin. Bij ons thuis trof je regelmatig mensen aan van diverse achtergronden van over de hele wereld. Mijn ouders boden mijn zus en mij alle gelegenheid tot een brede sociale en culturele ontwikkeling. Ik voelde mij echter sociaal wat onhandig. Als introvert kreeg ik makkelijk het label ‘verlegen’, wat ik dan met humor en gekkigheid compenseerde. Maar een mooie bijvangst van dat onhandige, was dat ik anderen trof met hetzelfde gevoel en in gesprek raakte. In die gesprekken ontdekte ik een liefde voor connectie en hoe groot mijn nieuwsgierigheid is naar de werelden van anderen.

Tegenwoordig is mijn leven gevuld met een rijk pallet aan relaties. Van mensen die al ruim 40 jaar in mijn leven zijn, tot mensen die tijdelijk mijn wereld verrijken. Verbinding en liefde laten zich niet beperken door de aard van de relatie, de afstand, de frequentie van contact, het is allemaal welkom en waardevol. En zo sta ik ook in werkrelaties. Ik ben benieuwd naar de mens, ik waardeer de verbinding, en ik ben dankbaar voor de ervaring van het contact.

De essentie van het leven is, voor mij, om het werkelijk en wezenlijk te ervaren en je ermee te verbinden. En dat leven is in constante flux, vol verandering, niet rechtlijnig, uitdagend. Ja, uitdagend want het vraagt je om te blijven leren, aanpassen, bewegen, en alert te blijven. Bewust erin te staan. Wat een privilege om dat te mogen ervaren. En uitgeleerd ben je nooit. Gelukkig maar, want stel je voor dat je klaar bent maar nog jaren te leven hebt!

Kennis
 • Body & Mind Language (BML) lichaamsgericht coach en trainer
 • Humanistisch Counseling (gesprekstechnieken)
 • Master trainer (trainingstechnieken)
 • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
 • The Work (mentaal werk)
 • Jungiaanse Droom Analyse
 • Emotional Freedom Techniques (EFT)
 • Yoga
 • Meditatie
 • Mindfulness (Plum Village)
 • Oosterse traditionele Tantra
 • New Tantra & Bio-energetics
 • Sexual Counseling (gesprekstechnieken)
 • Orgasmic Meditation
 • Conscious Kink, Sacred Sexuality, ea.

Ik ben de eeuwige student. Zo ben ik nu bezig met een bijscholing tot Vertrouwenspersoon, verdiep ik mij in de ontwikkelingen rond AI en ben ik altijd aan het bijscholen.

Leren doe ik van anderen (of geïnspireerd worden), enkelen noem ik graag bij naam: Tony Robbins, Byron Katie, Esther Perel, Joe Dispenza, Dawn Cartwright, Jos Dolstra, Brene Brown, Abraham Hicks, Zarayda Groenhart, Layla Martin, Margot Anand, en natuurlijk alle prachtige mensen in mijn dagelijkse leven.

Weet dit

> Sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

> Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging. In mijn ogen bied dat geen toegevoegde waarde voor het werk dat wij samen doen nog een garantie voor jou of dat kwalitatief zal zijn. Lees hier mijn Ethische Code. Bereid je voor op onze kennismaking en stel mij gerust alle vragen die jij nodig hebt om in te schatten of ik de juiste coach voor jou ben. Klik hier om een afspraak voor die kennismaking te plannen.

Andere werkzaamheden

Verbindingsceremonies

Wist je al dat ik trouwambtenaar ben in de Gemeente Delft? Ben je van plan te trouwen, kijk dan even hier. Maar een verbindingsceremonie hoeft niet altijd in deze formele vorm gegoten te worden. Mocht je een plan hebben om samen iets vorm te geven, neem dan contact op en laten we bespreken hoe ik jullie in dat ritueel bij kan staan. Zo kunnen jullie ook een schaduw huwelijk sluiten, een ritueel waarin je (vaak in voorbereiding op een formeel huwelijk) elkaars uitdagingen, foutjes, verleden, omarmen in de relatie. Of denk eens aan een spiritueel huwelijk waarbij jullie de zielsconnectie in ritueel verbinden. Hiervoor zouden jullie ook terecht kunnen bij mijn dierbare vriendin Marcelle Weevers die jullie vanuit het spiritualisme kan begeleiden. Overigens werkt zij in Delft in een prachtige locatie waar je ook kunt trouwen.

Vrijwilligerswerk

> Niet iedereen krijgt een raamwerk mee vanuit huis wanneer zij gaan studeren. Een basis waarin je leert structureren en prioriteren. Daarom ben ik al enkele jaren mentor bij het ROC Mondriaan in Den Haag.

> Als bestuurslid bij de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol, mag ik bijdragen in het vergroten van kennis rondom borstkanker. Een rol waar ik dankbaar voor ben.

Translate »